Om Tegneøvelser og Tegnelege

OM TEGNEØVELSER OG TEGNELEGE – FRA 7 ÅR TIL 100+ ÅR

Nøj, jeg har glædet mig til at dele dette. Jeg har arbejdet med den så længe. Mine første udgivelse ved Forlaget Ravn i år:

Tegneøvelser og tegnelege – fra 7 år til 100+ år

Bogen er spækket med øvelser og lege for nye og øvede tegnere. Bogens formål er at gøre dig dygtigere til at tegne, gøre dig mere kreativ, men også at afstresse dig. Jeg har haft den ude ved mange betalæsere og test-tegnere i flere aldre.Jeg håber virkelig, at I er flere, som vil kaste jer ud i kreative øvelser for både børn og voksne.

Køb bogen her

Bagsidetekst:

Denne bog indeholder tegneøvelser og tegnelege, som både gør dig dygtigere til at tegne, men som især også gør dig mere kreativt tænkende. Derudover vil du opleve en afstressende effekt.

Både øvede og nye tegnere kommer let til at tegne det samme igen og igen. At tegne det samme hele tiden gør, at folk ikke rigtig rykker sig tegnefagligt. Derfor er der mange opgaver i denne bog, som omhandler at trække dig væk fra det vante og ind i at tænke nyt.

Bogen kan bruges af både børn og voksne, som gerne vil arbejde med deres kreativitet. Den kan også bruges af børn og voksne til at styrke deres tegnefærdigheder på en spændende og fabulerende måde.

Øvelserne kan laves fra 7 år til 100+ år

KØB BOGEN HER

Læs anmeldelser herefter:

Se Nor forklare om bogen her:

https://www.instagram.com/p/CfcFFuNsH6w/

Anmeldelse fra norogfarlaeser

At tegne er at leve✍️

Var det ikke sådan, den gode HCA sagde? Hmm eller noget tæt på i hvert fald 😊

Vi har haft fornøjelsen af at hygge med Tegneøvelser og tegnelege af @anegudrun !

Bogen indeholder en lang række teknikker, som gør dig dygtigere til at tegne og styrker din kreativitet. Den henvender sig både til dem, der ikke er så dygtige til at tegne og til de øvede. Det fine ved sådan en bog er, at du jo bare kan shoppe rundt blandt teknikkerne, og nogle af dem sprang Nor over, mens han hyggede sig mange gange med andre.

Der er også teknikker, der kræver flere deltagere, og her havde vi især meget sjov med Tre streger-metoden, hvor jeg skulle sætte tre streger/kruseduller på papiret, og Nor skulle lave det om til en tegning af noget. Swipe til højre 👉 for at se dén teknik og et par af de andre 😊

Nor var især glad for den klassiske teknik med at tegne ting i ovaler, mens min favorit er en mega fin en, hvor du laver tegninger ud af kafferinge! Super sjovt og samtidigt udfordrende for kreativiteten.

Ane er jo virkelig, virkelig dygtig til at tegne, og mange af os kender hendes streg fra de mange børnebøger, hun har illustreret.

Her lærte Nor også lidt, for Ane er god til at italesætte ens behov for perfektion. Det gør faktisk ikke noget, at resultatet ikke blev super godt. Det er processen, der er vigtig. Nor har det svært med, at tegningen på papiret ikke ligner det, han så for sig i hovedet, men de mange nye teknikker gav ham nye muligheder for at arbejde med det.

Det er en bog, du kan tage frem igen og igen. Den er selvfølgelig velillustreret 😊 og så er det faktisk nemt at forstå, hvad Ane gerne vil have dig til at gøre og hvordan. Lige noget til en lang sommerferie 😊❤️

Fra 7-8 år 👍

——-

fantastiske.familie.boger

Anmeldelse af Tegneøvelser og tegnelege af Ane Gudrun: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner 

Find papir og blyant frem og gør klar til at blive bedre til at tegne. 

Ane Gudrun viser i denne bog masser af øvelser til at tegne mennesker, dyr og være kreativ med papir og blyant. 

Øvelserne er lette at gå til, simpelt forklaret og man bestemmer selv sværhedsgraden af det man tegner. 

Vi brugte et par eftermiddage rundt om bordet med børn fra 9 til 12 år. Alle hyggede sig og fik nogle gode nye teknikker med fra bogen. 

Bogen har masser af genlæsningsværdi da øvelserne kan genbruges og sværhedsgraden af det man tegner øges.

– En anbefaling herfra.

——-